Jaeike

Mijn passie: Mens en dier helpen vrijer te bewegen

Mijn paard Evert is mijn beste coach. Van hem leer ik veel over wezenlijk contact en communicatie zonder woorden. Evert zijn ‘zijn’ deel ik graag met anderen. De wisselwerking die dan ontstaat tussen mens en paard is magisch.

Tijdens een coaching met paarden gebruik ik al mijn ervaringen die ik eerder heb opgedaan.

Als fysiotherapeut heb ik mij verdiept in de fysieke kant van de mens. Later ben ik als coach 4 jaar werkzaam geweest bij re-integratie bedrijf Winnock. Hier heb ik veel kennis opgedaan in het coachen van mensen.

In de jaaropleiding bij Klaus Hempfling heb ik veel geleerd over de omgang met en de diepgang in het contact met paarden, dit aspect is nu een belangrijk onderdeel in mijn werk als coach.

Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd voor dierenosteopaat bij het Vluggeninstitute om paarden en honden te helpen hun natuurlijk evenwicht in balans te krijgen en het zelf genezend vermogen te stimuleren zodat ze vrij kunnen bewegen.

Alles staat met elkaar in verbinding en heeft invloed op elkaar. Daarom is de combinatie osteopathie en coaching een grote meerwaarde voor mijn werk in zijn geheel.

Ik woon met mijn paarden op Terschelling.