Opstellingen met paarden

2in1 workshop  2 trainers 1 dag

In samenwerking met Anneke Meiners wordt de 2in1 workshop gegeven. We bundelen onze krachten van paarden coaching en het werken met familieopstellingen. Anneke met haar kennis en kunde over familieopstellingen en systemen waar je dagelijks bewust of onbewust onderdeel van bent. Ik vanuit mijn ervaring met paardencoaching. Paarden Evert en Laila brengen haarscherp de systemen in beeld waar ook de andere deelnemers onderdeel van kunnen zijn.
De paarden staan symbool voor jouw wereld en laten zien waar de aandachtspunten zitten. Je hoeft maar een vraag of thema in gedachte te hebben en je ziet al snel wat jouw plek is. Wat is jouw rol binnen het systeem van het gezin of werk? Hoe voelt dat?
Tijdens deze workshop doe je ook actief mee met de uitdagingen van anderen. Door deze interactie ontstaat er veel diepgang omdat je zelf ook representant kan zijn van een opstelling van een andere deelnemer. Door zelf onderdeel te worden van iemand zijn systeem geeft dit inzicht in de rollen die aanwezig zijn in jouw voorgeschiedenis. Jij helpt een ander, zij helpen jou.
Deze workshop wordt gehouden op Terschelling & Zevenhuizen (Leek)

Reactie deelnemer:
Dank jullie wel voor deze bijzondere dag die we hebben mogen ervaren samen met Laila en Evert. Zo eerlijk en oordeelloos als de paarden ons feedback geven, daar kunnen wij mensen nog veel van leren.
Marleen

Hou de site in de gaten voor mogelijk nieuwe data voor Opstelling met paarden 2in1 workshop.