Workshops

Een workshop blijft je pas bij als het de kern raakt

Benieuwd wat een paard jou kan leren? Ik bied verschillende soorten workshops aan met elk een ander thema of samenstelling. Tijdens een workshop loop je samen met het paard vrij in de bak. Zal het paard naar je toe komen of zijn eigen gang gaan? Hoe maak je contact? Wanneer er wederzijds vertrouwen is werkt een paard graag samen. Ik geef hierin aanwijzingen en je ervaart hoe het paard reageert en wat dat zegt over je non-verbale communicatie. Het paard spiegelt jouw gedachtes.

Paardencoaching kan individueel of in een groep. Het is niet noodzakelijk de paarden aan te raken en ze zijn volledig betrouwbaar. Deelnemers blijven letterlijk met beide benen op de grond.
De workshops worden gehouden op een mooie rustige buitenlocatie. Het is aan te raden (warme)comfortabele kleding en dichte schoenen aan te doen.

De standplaats voor alle workshops is het eiland Terschelling. In overleg zijn de workshops/trainingen ook te volgen op Vlieland, Zevenhuizen ( op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe) en in Blaricum. Kijk voor meer informatie bij locaties&data.

Onderdeel bestaande training

Paardencoaching kan ook onderdeel zijn van een bestaande training of teambuildingsdag.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op.